INTER-PSY is een instelling voor Basis GGZ en Gespecialiseerde GGZ. Wij bieden hulp bij diverse psychische klachten aan patiënten in alle leeftijden. Onze zorg is altijd persoonlijk, dichtbij en laagdrempelig. INTER-PSY is op zoek naar ambitieuze en ondernemende professionals met passie voor hun vak. Wij zoeken mensen die verder kijken dan hun eigen vakgebied en openstaan voor samenwerking en verandering. De sfeer in onze organisatie is informeel en er is altijd ruimte voor nieuwe ideeën. Ook is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

 

Voor de backoffice zijn wij voor het ICT team in Groningen op zoek naar een:

Servicedeskmedewerker

36 uur per week

Functie-inhoud

Het ICT team bestaat in totaal uit 5 medewerkers; twee applicatiebeheerders, een werkplekbeheerder, hoofd ICT en een servicedeskmedewerker. De huidige servicedeskmedewerker zal zich intern in een andere functie verder gaan ontwikkelen, vandaar dat deze functie vrij komt.

Als Servicedeskmedewerker ben je het eerste aanspreekpunt van de ICT-afdeling. Klantvriendelijkheid, goed kunnen communiceren en oplossingsgericht is hierbij zeer belangrijk.

 

Werkzaamheden die je in deze functie zal gaan uitvoeren zijn:

 • Het aannemen en registreren van diverse ICT-vraagstukken;
 • Het analyseren en oplossen van eerste lijns meldingen (zoals wachtwoord reset, problemen met beeldbellen, printer problemen, et cetera);
 • Ondersteunen bij werkplekbeheer (zoals bijvoorbeeld bestellingen van hardware of gereed maken van mobiele telefoons of laptops)

Functie-eisen

Je beschikt over minimaal MBO werk- en denkniveau en ruime kennis van Windows en Microsoft Office.  We staan open voor iedereen die naar vermogen kan werken, indien je onder de doelgroep banenafspraak valt dan vragen we je om dit aan te geven in jouw sollicitatiebrief.

 

Daarnaast vinden wij de volgende competenties belangrijk:

 • Goede basiskennis ICT (zoals IT netwerken, hardware, software voor beeldbellen, enz.)
 • Enthousiasme om problemen van de klant op te lossen;
 • Flexibel en collegiaal;
 • Zelfstandige en proactieve werkhouding;
 • Probleemoplossend vermogen;
 • Goed om kunnen gaan met drukte en hectiek

Wat bieden wij jou?

We bieden je een leuke werkomgeving met informele werksfeer en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. De functie wordt ingeschaald in schaal FWG 35, de trede wordt bepaald op basis van opleiding en aantoonbare relevante werkervaring.

Daarnaast ontvang je:

 • Een eindejaarsuitkering (8,33%) en vakantietoeslag (8%);
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een goede pensioenregeling bij PFZW, collectiviteitskortingen voor zorgverzekeringen en voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering, deelname aan het fietsplan;
 • Mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk je reiskosten te compenseren;
 • Een werkplek binnen een financieel gezonde organisatie met intern korte lijnen.

Nadere informatie

Voor nadere informatie kun je contact met ons opnemen door je vraag of terugbelverzoek te mailen naar vacatures@inter-psy.nl.

Jouw sollicitatie

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Stuur dan jouw sollicitatie o.v.v. ‘Servicedeskmedewerker’ voor 1 maart 2021 naar: vacatures@inter-psy.nl. Je mag je sollicitatie richten aan Wieger van der Wier, Hoofd ICT.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

“Goede patiëntenzorg en ondernemerschap worden hier gecombineerd”

“Ik vind INTER-PSY een jonge, levendige en ambitieuze organisatie”

 

“Het streven is dat de behandelaar die de intake doet ook de behandeling op zich neemt”