INTER-PSY is een instelling voor Basis GGZ en Gespecialiseerde GGZ. Wij bieden hulp bij diverse psychische klachten aan patiënten in alle leeftijden. Onze zorg is altijd persoonlijk, dichtbij en laagdrempelig. INTER-PSY is op zoek naar ambitieuze en ondernemende professionals met passie voor hun vak. Wij zoeken mensen die verder kijken dan hun eigen vakgebied en openstaan voor samenwerking en verandering. De sfeer in onze organisatie is informeel en er is altijd ruimte voor nieuwe ideeën. Ook is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

 

Voor ons backofficeteam in Groningen zijn wij ter uitbreiding van de salarisadministratie op zoek naar een:

Salarisadministrateur m/v

32 uur per week

Functie-inhoud

Als salarisadministrateur ga je aan de slag binnen het huidige backoffice team bij INTER-PSY. Samen met de senior salarisadministrateur houd je je bezig met de verloning van alle medewerkers van de verschillende bedrijven in de breedste zin van het woord. Dit gaat van het verwerken van de mutaties en declaraties, de controle op de verwerking tot en met de betalingen en de aansluitingen met de pensioenfondsen. Daarnaast zijn er natuurlijk nog adhoc bezigheden zoals het opstellen van proforma’s en vragen van collega’s over de verloning en dergelijke.

We zoeken voor deze functie een collega die het overzicht kan behouden, iemand die slagvaardig is en over analytisch vermogen beschikt. Zelfcontrole, inzicht in juistheid en volledigheid zijn hierbij van belang. Je vormt een team met de senior salarisadministrateur, maar je werkt ook nauw samen met de collega’s van personeelszaken en de boekhouding.

Binnen de richtlijnen verwachten we een redelijke mate van zelfstandigheid waarbij voortgang van werkzaamheden en prioriteitstelling naar eigen inzicht plaatsvindt.

We zoeken een collega die goed thuis is in de geautomatiseerde verwerking van informatie, bij voorkeur met kennis van cao GGZ en/of VVT en de cao Retail, daarnaast vinden we het belangrijk dat je ervaring hebt met (verschillende) salarispakketten.

Functie-eisen

Voor deze functie zoeken we een iemand met minimaal drie jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie. Daarnaast vinden we de volgende functie-eisen belangrijk:

  • Je beschikt over een diploma op minimaal MBO+ niveau en je hebt een PDL diploma;
  • Je bent enthousiast, leergierig en nauwkeurig in je werkzaamheden;
  • Je weet het overzicht te behouden en kan goed samenwerken;
  • Je hebt ervaring in de geautomatiseerde verwerking van informatie;
  • Je hebt een goede kennis van Excel;
  • Gezien wij werken met SDB Ayton en Exact is enige ervaring hierin praktisch.

Wat bieden wij jou?

We bieden je een leuke werkomgeving met informele werksfeer en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. De functie wordt ingeschaald in schaal FWG 45, de trede is afhankelijk van het opleidingsniveau en aantoonbare relevante werkervaring.

Daarnaast ontvang je:

  • Een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag;
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een goede pensioenregeling bij PFZW, collectiviteitskortingen voor zorgverzekeringen, deelname aan het fietsplan;
  • Mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk je reiskosten te compenseren;
  • Een werkplek binnen een financieel gezonde organisatie met intern korte lijnen.

Nadere informatie

Nadere informatie is op werkdagen verkrijgbaar bij dhr. Ron Bos bij voorkeur op ons algemene telefoonnummer: 050-3643409.

Jouw sollicitatie

Solliciteren

Ben je enthousiast geworden, lijkt het je leuk om ondersteuning te bieden op de backoffice en beschik je over de gestelde functie-eisen? Stuur ons dan uiterlijk 17 juni a.s. je sollicitatiebrief en cv in één bestand o.v.v. ‘vacature Salarisadministrateur’ via vacatures@inter-psy.nl. Je mag je sollicitatie richten aan dhr. Ron Bos (Algemeen Manager Financien).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

“Goede patiëntenzorg en ondernemerschap worden hier gecombineerd”

“Ik vind INTER-PSY een jonge, levendige en ambitieuze organisatie”

 

“Het streven is dat de behandelaar die de intake doet ook de behandeling op zich neemt”