INTER-PSY is een erkende instelling voor Basis GGZ en Gespecialiseerde GGZ. Wij bieden psychische hulp in de vorm van diagnostiek en behandeling aan kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen met psychische en psychiatrische klachten. INTER-PSY is op zoek naar ambitieuze en ondernemende professionals met passie voor hun vak. Wij zoeken mensen die verder kijken dan hun eigen vakgebied en openstaan voor samenwerking en verandering.

 

INTER-PSY bestaat 11 jaar. Ons succes hebben we mede te danken aan onze enthousiaste medewerkers die gericht zijn op innovatie, efficiëntie en het nemen van verantwoordelijkheid. Herken jij je zelf daarin? Dan pas jij misschien wel erg goed bij INTER-PSY.

 

Wij staan voor kennis, ontwikkeling en vitaliteit. Wij hebben een gezonde bedrijfsvoering en bieden naast marktconforme arbeidsvoorwaarden veel groeimogelijkheden. Per 1 november 2021 heeft INTER-PSY ruimte voor een

OPLEIDINGSPLEK KLINISCH PSYCHOLOOG

We werken hierin samen met het opleidingsinstituut PPO te Groningen. Het betreft een specialistische opleiding (BIG artikel 14) van vier jaar, als vervolg op de postmaster opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog (BIG artikel 3).

Werkveld van de klinisch psycholoog

De taken van een klinisch psycholoog bestaan uit diagnostiek en behandeling bij complexe psychische problematiek. Daarnaast is een klinisch psycholoog vertrouwd met het doen van wetenschappelijk onderzoek, geeft een klinisch psycholoog leiding, begeleiding en supervisie aan (aankomende) zorgprofessionals en draagt een klinisch psycholoog bij aan zorginnovatie. Dit alles is meer dan mogelijk binnen INTER-PSY.

Wie zoeken wij?

Een BIG geregistreerde gezondheidszorgpsycholoog die zijn/haar belangstelling voor het vak van klinisch psycholoog vanuit de huidige werkervaring kan motiveren, met de ambitie om zich verder te ontwikkelen. Voor deze functie geldt dat je voor aanvang van het dienstverband een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) moet kunnen overhandigen.

De opleiding tot klinisch psycholoog

De opleiding bestaat uit een cursorisch gedeelte en een praktijkgedeelte.

Het cursorisch gedeelte vindt plaats bij het opleidingsinstituut PPO en duurt vier jaar. De volgende onderdelen komen daarbij aan bod: diagnostiek (inclusief indicatiestelling), behandeling (inclusief psychotherapie), wetenschappelijk onderzoek en management.

Het praktijkgedeelte vindt plaats binnen INTER-PSY. Zowel de onderzoeks- als de managementopdracht wordt vanuit INTER-PSY ingevuld. In overleg met de kandidaat wordt de opleidingsroute vastgesteld.

Opleidingsvoorwaarden

De opleideling heeft een aanstelling van minimaal 27 uur per week. De opleideling volgt het cursorisch onderwijs in werktijd. De functie is ingeschaald in FWG 65 cao GGZ.

Nadere informatie en sollicitatie

Inlichtingen kunnen ingewonnen worden bij mw. Kristel Meijer, P-opleider, bereikbaar via het secretariaat via ons algemene telefoonnummer: 050-3643409), of door een mail te sturen naar: p-opleidingen@inter-psy.nl.

Solliciteren kan tot en met maandag 4 januari 2021 door een cv en motivatiebrief o.v.v. ‘opleidingsplek klinisch psycholoog (GIOS)’ te sturen naar vacatures@inter-psy.nl.

De gesprekken vinden plaats op dinsdagochtend 26 januari 2021.

“Goede patiëntenzorg en ondernemerschap worden hier gecombineerd”

“Ik vind INTER-PSY een jonge, levendige en ambitieuze organisatie”

 

“Het streven is dat de behandelaar die de intake doet ook de behandeling op zich neemt”