INTER-PSY is een instelling voor Basis GGZ en Gespecialiseerde GGZ. Wij bieden hulp bij diverse psychische klachten aan patiënten in alle leeftijden. Onze zorg is altijd persoonlijk, dichtbij en laagdrempelig. INTER-PSY is op zoek naar ambitieuze en ondernemende professionals met passie voor hun vak. Wij zoeken mensen die verder kijken dan hun eigen vakgebied en openstaan voor samenwerking en verandering. De sfeer in onze organisatie is informeel en er is altijd ruimte voor nieuwe ideeën. Ook is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Per februari 2022 is bij INTER-PSY een stageplaats voor masterstagiairs beschikbaar, het betreft een:

Stageplaats voor het team; Volwassenen, Locatie Sappemeer.

De behoeften en de belangen van de client staan centraal!

INTER-PSY is er voor diagnostiek, begeleiding en behandeling van volwassenen en kinderen met psychische en psychiatrische problemen. Wij geloven in persoonlijk contact en bieden hulp vanuit een laagdrempelige, flexibele en servicegerichte benadering.

INTER-PSY biedt deskundige, professionele behandeling bij alle voorkomende psychische klachten en psychiatrische problemen, zoals beschreven in de DSM-5. Dit o.a. voor persoonlijkheidsproblemen, ADHD en ASS, onverklaarbare lichamelijke klachten, depressieve gevoelens, stress, onverwerkte rouw, uit de hand gelopen angsten, fobieën, traumaverwerking, relatieproblemen, ernstige burn-out klachten en ernstige problemen in het sociaal, maatschappelijk en persoonlijk functioneren.

In onze instelling zijn meerdere (BIG-)geregistreerde professionals van verschillende disciplines werkzaam, waaronder een (kinder en jeugd) psychiater, klinisch psychologen, GZ- psychologen, psychologen, kinderarts, orthopedagogen en maatschappelijk werkers.

Wat ga je doen?

 

De stageduur is ruim 5 maanden, gemiddeld 3 dagen per week ( 532 uren)

Functie van de stagiaire:

  • Aanvankelijk meelopen, na een korte inwerkperiode meedraaien met de werkzaamheden in de praktijk, waarbij de zelfstandigheid afhankelijk van het leerproces en cliëntenaanbod toeneemt.

Herken jij jezelf hierin?

  • Leergierig;
  • Talentvolle psycholoog in opleiding;
  • Stevig in de schoenen staand;
  • Niet bang om in het diepe te springen;
  • Goed om hulp kunnen vragen en grenzen kan aangeven.

 

Wat bieden wij jou?

Een leerzame stage bij een organisatie die volop in ontwikkeling is.

Nadere informatie

Als je nog vragen hebt of eerst meer informatie wilt hebben, neem dan contact op via vacatures@inter-psy.nl

Jouw sollicitatie

Solliciteren

Ben je enthousiast geworden en wil je solliciteren op één van de stageplekken? Stuur ons dan uiterlijk vrijdag 8 oktober a.s. je sollicitatiebrief en cv in één bestand o.v.v. ‘stage’ via vacatures@inter-psy.nl. Je mag je sollicitatie richten aan mw. Drs. M. Klene (stagecoördinator), de gesprekken vinden plaats op 26 oktober aanstaande.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

“De afwisseling maakt het werk uitdagend en interessant”

“Je krijgt als medewerker echt de kans om mee te denken en mee te groeien”

“Het streven is dat de behandelaar die de intake doet ook de behandeling op zich neemt”