INTER-PSY is een instelling voor Basis GGZ en Gespecialiseerde GGZ. Wij bieden hulp bij diverse psychische klachten aan patiënten in alle leeftijden. Onze zorg is altijd persoonlijk, dichtbij en laagdrempelig. INTER-PSY is op zoek naar ambitieuze en ondernemende professionals met passie voor hun vak. Wij zoeken mensen die verder kijken dan hun eigen vakgebied en openstaan voor samenwerking en verandering. De sfeer in onze organisatie is informeel en er is altijd ruimte voor nieuwe ideeën, daarnaast is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

 

Voor onze backffice in Groningen zijn wij op zoek naar een:

Interne Accountant

36 uur per week (1 fte)

Functie-inhoud

Voor de functie van interne accountant zijn we op zoek naar een meewerkende en proactieve professional, een accountant voor de operationele uitvoering.

Naast een aantal zorg BV’s verzorgt de accountant de jaarrekeningen voor de personal holdings, een panden BV en een investerings BV met verschillende activiteiten. In totaal betreft het ongeveer 26 BV’s. Je bent verantwoordelijk voor de tijdigheid, juistheid en volledigheid van de financiële rapporten en de management rapportages. Op deze wijze zal je in direct contact met het management zorgdragen voor de noodzakelijke informatie.

Naast het controleren van de bedrijfsadministratie, het opstellen en controleren van jaarrekeningen en cost controlling, heb je een adviserende rol. Denk hierbij aan verbetering van de interne processen: financieel, administratief, fiscaal, rapportages en werkprocessen. Je zult regelmatig afstemming hebben met de externe accountant. Het team van de back office bestaat uit ruim 30 collega’s waaronder medewerkers die werkzaam zijn in de business control, boekhouding, zorgadministratie, personeelszaken, juristen, ICT en het facilitair bedrijf. In deze functie ben je sparringpartner van en val je direct onder onze Manager Finance en Control.

Functie-eisen

We vinden de volgende functie-eisen belangrijk:

Je hebt een accountancy opleiding afgerond op WO of HBO+ niveau en je hebt aantoonbaar, relevante en significante werkervaring. Zeer goede kennis met name in de DUTCH GAAP (NL-GAAP)  methodiek is vereist, daarnaast is ook kennis vereist van Titel 9 van Boek 2 van het Burgerlijk Wetboek en de richtlijnen voor de Jaarverslaggeving voor middelgrote en grote rechtspersonen (RJ).

Naast de professionele kennis die als basis is vereist, stellen wij een pragmatisch, efficiënte werkwijze en kijk op de zaken op prijs.

Daarnaast vinden wij de volgende competenties belangrijk:

  • Je bent zelfstandig, proactief en neemt verantwoordelijkheid;
  • Je bent resultaatgericht, je hebt cijfermatig inzicht, je bent klantgericht en organisatiegericht;
  • Je hebt goede communicatieve mondelinge en schriftelijke vaardigheden;
  • Je bent kennishouder en je kan anderen adviseren op de thema’s binnen je vakgebied;
  • Je bent op de hoogte van ontwikkelingen en van de wet- en regelgeving in het vakgebied;
  • Je bent voortvarend en neemt het initiatief;

Wat bieden wij jou?

We bieden je een leuke werkomgeving met informele werksfeer en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. De functie wordt ingeschaald op basis van niveau en ervaring in de cao GGZ.

Daarnaast ontvang je:

  • Een eindejaarsuitkering (8,33%) en vakantietoeslag (8%);
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een goede pensioenregeling bij PFZW, collectiviteitskortingen voor zorgverzekeringen en voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering, deelname aan het fietsplan;
  • Mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk je reiskosten te compenseren;
  • Een werkplek binnen een financieel gezonde organisatie met intern korte lijnen.

 

Nadere informatie

Voor nadere informatie kan je contact met ons opnemen door je vraag of terugbelverzoek te mailen naar vacatures@inter-psy.nl.

Jouw sollicitatie

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Stuur dan jouw sollicitatie o.v.v. ‘Interne Accountant’ voor 15 mei naar: vacatures@inter-psy.nl. Je mag je sollicitatie richten aan dhr. Peter van der Wal, Algemeen directeur.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

“De afwisseling maakt het werk uitdagend en interessant”

“Je krijgt als medewerker echt de kans om mee denken en mee te groeien”

“Het streven is dat de behandelaar die de intake doet ook de behandeling op zich neemt”