INTER-PSY is een instelling voor Basis GGZ en Gespecialiseerde GGZ. Wij bieden de mogelijkheid om zowel in Veendam als in Stadskanaal aan de slag te gaan. Dit kan in combinatie, maar ook afzonderlijk van elkaar.

In Stadskanaal bieden wij hulp bij diverse psychische klachten aan patiënten in alle leeftijden. Wij zijn een hecht team waarin jouw mening telt en waar wij leren van elkaar. Ook de uitdagingen waarmee we allemaal te maken hebben binnen de GGZ worden gezamenlijk, als team en organisatie, gedragen.

 

In Veendam hebben wij een kleinschalig kind & jeugd team. In dit team ben jij de regiebehandelaar en zet jij de lijnen uit. Binnen INTER-PSY word je als behandelaar daarin ondersteund door een goed back-office team. Daardoor kan de prioriteit blijven liggen bij goede zorg voor onze patiënten en blijft er ruimte voor kwaliteit en inhoud.

 

GZ-psycholoog/Orthopedagoog Generalist Stadskanaal en/of Veendam (K&J)

(minimaal 24 uur)

Jouw collega’s

Team Stadskanaal is een team dat zich verantwoordelijk voelt voor het werk. Het is een team dat hard werkt, maar ook betrokken blijft bij elkaar en het belangrijk vindt om het onderling ook gezellig te hebben. De doelgroep in de regio is uitdagend. We doen het als team met elkaar en er kan te allen tijde gebruik worden gemaakt van de expertise van andere teams in de organisatie. Het is een team waar alle disciplines zijn vertegenwoordigd. Jij kunt dit team compleet maken als GZ-psycholoog/Orthopedagoog Generalist.

Team Veendam is een kleinschalig kind & jeugd team waar jij echt de rol van regiebehandelaar hebt. Je werkt hier samen met enthousiaste basis psychologen en orthopedagogen. Ondanks dat je in een kleinschalig team werkt, heb je de kennis en ondersteuning van een grote organisatie. Ook werken wij nauw samen met onze zuster organisatie IPGGZ welke in hetzelfde pand is gevestigd.

Een combinatie van werken in beide teams is mogelijk. Wil je liever expliciet in Stadskanaal of alleen in Veendam werken, dan is ook dat bespreekbaar.

Jouw werk

Binnen INTER-PSY werken wij multidisciplinair in zelforganiserende teams. Je krijgt veel autonomie en verantwoordelijkheid, maar je staat er nooit alleen voor. Er zijn binnen jouw INTER-team geen schotten tussen problematiek (wel kun je natuurlijk je affiniteit of voorkeur uitspreken). Dit biedt ook de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen in het onbekende. Zodra een patiënt bij jou op intake komt, ben jij behandelverantwoordelijk voor hem/haar van begin tot eind.

 

Als GZ-psycholoog/Orthopedagoog Generalist ben je cultuurdrager van onze instelling en geef je werkbegeleiding en supervisie aan de basispsychologen en orthopedagogen in jouw team.

Als regiebehandelaar draag je zorg voor een goede indicatiestelling en houd je scherp in de gaten wat onze exclusiecriteria zijn.

Jouw kennis deel je niet alleen binnen jouw eigen team maar ook met andere collega’s, bijvoorbeeld op themabijeenkomsten.

Jouw werkgever

Wij vinden jou het aller- belangrijkste wat INTER-PSY te bieden heeft en luisteren graag naar wat jij te zeggen hebt. Ook zorgen we goed voor je met:

 • een helpende zorgadministratie die jou laat doen waar je goed in bent
 • de mogelijkheid om scholing te volgen
 • interne sollicitatiemogelijkheid op een KP of PT-opleidingsplek
 • een werkplek binnen een financieel gezonde organisatie met intern korte lijnen
 • je eigen kantoor
 • een hecht team van enthousiaste en betrokken collega’s
 • veel leuke (sportieve) activiteiten
 • een arbeidsovereenkomst met vaste aanstelling
 • een goed salaris in FWG-functiegroep 65
 • een vergoeding voor kosten die bij herregistratie-eisen horen
 • secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioenregeling, collectieve kortingen op verzekeringen en fietsplan

Jouw vaardigheden

Ben jij een ambitieuze en ondernemende professional met passie voor je vak? Durf jij verder te kijken dan jouw eigen vakgebied? Sta je open voor samenwerking en verandering?

 • Je hebt een universitaire opleiding Psychologie, aangevuld met een opleiding tot en registratie als GZ-psycholoog (wet-BIG)
 • Je hebt een goed aanpassingsvermogen: geen dag is gelijk, je behandelt verschillende problematiek bij verschillende doelgroepen
 • Je kunt goed omgaan met de verantwoordelijkheden en autonomie die je krijgt als regiebehandelaar
 • Je vindt het leuk om werkbegeleiding, supervisie en advies te geven
 • Je denkt mee over beleid en efficiënt behandelen
 • Je hebt een proactieve en zelfstandige houding

Jouw sollicitatie

Wil je meer weten over ons of de functie? Neem contact op met Harold Bakker via 050-3643409 of vacatures@inter-psy.nl. Je sollicitatie mag ook naar dit mailadres, onder vermelding van de vacaturetitel. Wil je eens vrijblijvend kennis maken of een kijkje nemen op locatie, ook dan horen wij graag van je. De sluitingsdatum van deze vacature is 20 maart 2020.

“Goede patiëntenzorg en ondernemerschap worden hier gecombineerd”

“Ik vind INTER-PSY een jonge, levendige en ambitieuze organisatie”

“Het streven is dat de behandelaar die de intake doet ook de behandeling op zich neemt”

Jouw hoofdlocatie