Training en bijscholingen

INTER-PSY organiseert regelmatig bijscholingen en workshops voor (GGZ-) professionals in Noord-Nederland. Daarnaast is INTER-PSY partner van stichting HEALTH i PORT, platform op het gebied van zorg, research en innovatie. HEALTH i PORT organiseert kennisbijeenkomsten voor verschillende segmenten in de zorg.

 

Supervisie & Training

Onderwijsinstellingen en psychologie-opleidingen kunnen bij INTER-PSY terecht voor training en cursussen op het gebied van infants, autisme, PTSS, psychiatrie, klinische psychologie, kinder- en jeugdpsychiatrie, interculturele psychiatrie/psychologie en psychologische hulpverlening.

Ook voor reïntegratiebureaus, maatschappelijk werk-instellingen en instellingen voor de geestelijke gezondheidszorg kan INTER-PSY, in overleg, trainingen op maat verzorgen. Psychologen en andere professionals in de zorg kunnen INTER-PSY benaderen voor supervisie en coaching.

Meer informatie?

Neem dan contact op via ons contactformulier of telefonisch via het nummer 050–3643409.

Bijscholing

Bijscholingsavonden

 • 1 april 2019: Informatieavond Vroegstimulering bij jonge kinderen met autisme, in het kader van de Autismeweek. Bekijk hier de handout van de presentatie.
 • 22 November 2018: Bijscholing ‘Meisjes met autisme: van kind toto moeder’ Lees meer…
 • 4 april 2018: Info-avond ‘Sensoriek bij volwassenen’. Bekijk hier de handout van de presentatie.
 • 15 juni 2017: thema-avond ‘De jeugd(zorgen) van tegenwoordig’. Lees meer…
 • 6 april 2017: info-avond Jong en Autisme. Lees meer…
 • 12 december 2016: Nascholingsbijeenkomst voor psychiaters en klinisch psychologen. Thema: Psychiatrie anno 2017… keurslijf of mogelijkheden? Lees meer…
 • 8 december 2016 “Update Autisme, met speciale aandacht voor meisjes en vrouwen”. Locatie: INTER-PSY Vechtdal Kliniek in Hardenberg. Lees meer…
 • 4 juni 2015 “ASS bij je man, wat dan? Over autisme in de partnerrelatie”. Klik hier voor meer informatie en voor de sheets.
 • 26 november 2014 “Ouderen in ontwikkeling”.
  Klik hier voor de sheets.

Jubileumsymposium

Save the date: 19 juni 2019.

Het juni-symposium is voor iedereen die iets wil leren over de geestelijke gezondheidszorg. Er zal ruimte zijn voor de afgelopen 10 jaar INTER-PSY en de ontwikkelingen binnen de GGZ, maar karakter getrouw is er vooral aandacht voor de inhoud: de plek van GGZ in de maatschappij, het steeds veranderende GGZ-landschap en hoe het stigma op geestelijke gezondheid nog meer doorbroken kan worden.

Kennisbijeenkomsten HEALTH i PORT

Bekijk hier een overzicht van de komende kennisbijeenkomsten die door stichting HEALTH i PORT worden georganiseerd.

Symposium PIJN!

Op 15 maart 2018 organiseerde Transcare-pijn in samenwerking met INTER-PSY het Symposium PIJN! Klik hier voor een kort verslag en hier voor de presentaties.

Lente-Symposium

Lente Symposium 2016
Bekijk hier de foto’s en de sheets van het Lente Symposium 2016, met als thema ‘GGZ en Talent’.

Publieksacademie

INTER-PSY Publieksacademie 2016
Bekijk hier de foto’s en de sheets van de INTER-PSY Publieksacademie ‘Help, ik heb een etiket!’