Ben jij leergierig, ambitieus en op zoek naar een uitdagende administratieve functie bij een informele  en jonge organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!


INTER-PSY groep biedt (specialistische) individuele begeleiding o.a. op het gebied van psychiatrie en multi-problematiek aan jeugdigen, jongeren, volwassenen en gezinnen. Binnen de begeleiding richten we ons op verschillende levensgebieden om de cliënt zo optimaal mogelijk te ondersteunen.

 

Voor ons backoffice team in Groningen zijn wij op zoek naar een:

Senior Contractmanager (zorgverkoop)

24-36 uur per week

Functie-inhoud

Voor de functie van Senior Contractmanager zijn we op zoek naar een proactieve professional. In deze functie ben je verantwoordelijk voor zowel de zorgverkooptrajecten (o.a. aanbestedingen) met zorgverzekeraars (GGZ) en gemeenten (WMO en jeugdwet) als voor aanvullende werkzaamheden en projecten.

Je krijgt in deze functie de verantwoordelijkheid om de contractvoorwaarden van de zorgverkooptrajecten aan te laten sluiten op de zorgleveringen van de INTER-PSY-groep, waarin je een verbindende rol hebt met het management, de (zorg-)controllers, behandelcoördinatoren en de zorgadministratie. Daarnaast ben je projectleider van onder meer het zelfonderzoek curatieve GGZ.

Het is in deze functie van belang dat je goed kunt communiceren en werken met zowel de backoffice als met de inhoudelijke collega’s. Daarnaast is het van evident belang dat je in staat bent om de externe contacten met onze contractpartners (verzekeraars, gemeenten en andere zorgaanbieders) goed te onderhouden en daarnaast ook goede resultaten weet te behalen voor de INTER-PSY-groep in de contractonderhandelingen. De contractonderhandelingen kunnen in samenwerking zijn met een manager, controller of de financieel directeur, afhankelijk van het stadium van de onderhandelingen en het strategisch belang.

Overzicht en structuur aanbrengen en behouden zijn belangrijk in deze rol. Je bent hierin ondersteunend aan het management van elk van de financieringsstromen. INTER-PSY vindt het belangrijk dat je ‘het eigenaarschap’ in je rol goed weet in te vullen en laat zien in je functioneren.

Functie-eisen

Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en hebt bij voorkeur kennis van de gezondheidszorg. Ervaring met aanbestedingen met zorgverzekeraars (GGZ) en gemeenten (WMO en jeugd-GGZ/begeleiding) is een pre.

Daarnaast vinden wij de volgende competenties belangrijk:

  • Je bent zelfstandig, resultaatgericht, proactief en neemt verantwoordelijkheid;
  • Je laat zien dat je organisatiesensitief bent;
  • Je hebt gevoel voor financiële consequenties en commercie naast het belang voor patiënt/cliënt en medewerker;
  • Je bent een kartrekker, voortvarend, flexibel, ondernemend en initiatiefrijk:
  • Je bent op de hoogte van ontwikkelingen en van de wet- en regelgeving in het vakgebied;
  • Je hebt een gezonde dosis relativeringsvermogen en bijbehorend gevoel voor humor.

Wat bieden wij jou?

We bieden je een leuke werkomgeving met informele werksfeer en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. De functie wordt ingeschaald op basis van opleiding en aantoonbare relevante werkervaring.

Daarnaast ontvang je:

  • Een eindejaarsuitkering (8,33%) en vakantietoeslag (8%);
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een goede pensioenregeling bij PFZW, collectiviteitskortingen voor zorgverzekeringen en voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering, deelname aan het fietsplan;
  • Mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk je reiskosten te compenseren;
  • Een werkplek binnen een financieel gezonde organisatie met intern korte lijnen.

Nadere informatie

Voor nadere informatie kan je contact met ons opnemen door je vraag of terugbelverzoek te mailen naar vacatures@inter-psy.nl.

Jouw sollicitatie

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Stuur dan jouw sollicitatie o.v.v. ‘Senior contractmanager’ voor 1 juli naar: vacatures@inter-psy.nl. Je mag je sollicitatie richten aan dhr. Peter van der Wal, Directeur Financiën & Control.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

“Goede patiëntenzorg en ondernemerschap worden hier gecombineerd”

“Ik vind INTER-PSY een jonge, levendige en ambitieuze organisatie”

 

“Het streven is dat de behandelaar die de intake doet ook de behandeling op zich neemt”