Werken bij INTER-PSY – Rachèl Grondhuis

“Een dynamische organisatie en korte lijnen met collega’s”

Rachèl Grondhuis
GZ-psycholoog i.o. tot specialist / cognitief gedragstherapeut, behandelcoördinator INTER-PSY Ontwikkeling & Opvoeding

In 2015 kwam ik in gesprek met een behandelaar binnen INTER-PSY over de carrièremogelijkheden hier. Ik werkte toen zo’n 10 jaar binnen de kind- en jeugdpsychiatrie en ik was toe aan iets nieuws. In dat eerste gesprek werd me al duidelijk dat goede patiëntenzorg en ondernemerschap hier gecombineerd werden en vond dat zeer verfrissend. Na mijn start bij INTER-PSY, ben ik vrij snel begonnen met de opleiding tot klinisch psycholoog.

Ik doe diagnostiek en behandeling van zowel jeugd als volwassenen, met de focus op trauma-gerelateerde problematiek. Ik ben gespecialiseerd in cognitieve gedragstherapie en EMDR. Ik houd me bezig met patiëntenzorg, ontwikkeling van het behandelaanbod en vanuit mijn KP-opleiding doe ik onderzoek. Een groot deel van mijn tijd geef ik werkbegeleiding en supervisie aan collega psychologen.

Binnen mijn functie zie ik zowel jeugd als volwassenen. Dat zie ik als een grote meerwaarde. Binnen IP hebben we wanneer mogelijk aandacht voor de omgeving van een patiënt. We kunnen indien nodig behandeling bieden aan het hele gezin.  Als behandelaar probeer ik samen met de patiënt en uiteraard ook ouders/gezin zo goed mogelijk te begrijpen waarom iemand klachten heeft. We gaan zoek naar de oorsprong van de klachten en ook naar zijn/haar sterke kanten om vanuit daar een passende behandeling te bieden.

INTER-PSY is een dynamische organisatie zonder schotten en met korte lijnen. Als je een idee hebt dan kun je deze in korte tijd uitwerken en uitvoeren. Er is veel ruimte voor innovatie en vernieuwing. Doordat de lijnen met collega’s kort zijn kan ik een patiënt indien nodig snel en adequaat intern doorverwijzen.

Waarom INTER-PSY? Kwaliteit wordt gezien en gewaardeerd en ik ervaar hier veel mogelijkheden om mezelf te ontwikkelen. Zo ben ik in mijn eerste jaar hier gestart met de opleiding tot Klinisch Psycholoog. Toen de directie mij benaderde voor de rol als behandelcoördinator Ontwikkeling & Opvoeding, zag ik dat als een mooie kans om verder te groeien.

Contact

Voor meer informatie kun je contact opnemen met het algemeen telefoonnummer 050 – 364 34 09 of per e-mail: vacatures@inter-psy.nl 

Vacatures

Voor de meest recente vacatures klik hier