INTER-PSY is een instelling voor Basis GGZ en Gespecialiseerde GGZ. Wij bieden hulp bij diverse psychische klachten aan patiënten in alle leeftijden. Onze zorg is altijd persoonlijk, dichtbij en laagdrempelig.

 

Ben jij een ambitieuze en ondernemende professional met passie voor je vak? Durf jij verder te kijken dan jouw eigen vakgebied? Sta je open voor samenwerking en verandering? Dan zoeken we jou!

 

INTER-PSY is op zoek naar ambitieuze en ondernemende professionals met passie voor hun vak. Wij zoeken mensen die verder kijken dan hun eigen vakgebied en openstaan voor samenwerking en verandering. De sfeer in onze organisatie is informeel en er is altijd ruimte voor nieuwe ideeën. Ook is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Het komende jaar verwachten we veel groei. Daarom zijn we voor onze locaties in Wezep en Wijhe op zoek naar een:

Psychiater Kind & Jeugd

(Uren in overleg)

Functie-inhoud

Als Psychiater ben je bij INTER-PSY actief betrokken bij de diagnostiek, indicatie en behandeling van patiënten. Naast wat je gewend bent om te doen als psychiater vervul je als regiebehandelaar een cruciale rol in het behandeltraject van de patiënt. Daarnaast wil je je (blijven) ontwikkelen binnen het vakgebied door het volgen van cursussen, trainingen en/of opleidingen.

Functie-eisen

Wij zoeken een enthousiaste, ondernemende BIG geregistreerde psychiater. Onze nieuwe collega is ondernemend, proactief, pragmatisch en innovatief. Samen met jouw team draag je bij aan de ontwikkeling van de psychiatrie. Daarnaast heb je affiniteit met Kind & jeugd en ben je flexibel.

Jouw werkgever

We bieden een jonge en enthousiaste werkomgeving met een prettige werksfeer en gemotiveerde collega’s. Daarnaast bieden we jou de volgende arbeidsvoorwaarden:

  • Een arbeidscontract voor onbepaalde tijd; Een goed salaris conform CAO;
  • Bij herregistratie-eisen worden alle bijbehorende kosten volledig vergoed;
  • Een helpende zorgadministratie die jou laat doen waar je goed in bent;
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% en vakantietoeslag van 8%
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een goede pensioenregeling, collectieve kortingen op verzekeringen en fietsplan;
  • Een werkplek binnen een financieel gezonde organisatie met intern korte lijnen;
  • Een hecht team van enthousiaste en betrokken collega’s binnen een organisatie waar veel leuke (sportieve) activiteiten worden georganiseerd.

Nadere informatie

Voor nadere informatie over deze vacature kun je contact opnemen met de heer Erik Goos (Algemeen Manager) via ons algemene telefoonnummer 050-36 43 409 en via vacatures@inter-psy.nl.

Jouw sollicitatie

Ben je geïnteresseerd in deze vacature?

 

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Stuur jouw sollicitatie o.v.v. ‘Psychiater Kind & Jeugd’ naar: vacatures@inter-psy.nl. Je mag je sollicitatie richten aan de heer Erik Goos.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

“De afwisseling maakt het werk uitdagend en interessant”

“Je krijgt als medewerker echt de kans om mee te denken en mee te groeien”

 

“Het streven is dat de behandelaar die de intake doet ook de behandeling op zich neemt”