Werken bij INTER-PSY – Niek Bijlefeld

“De afwisseling maakt het werk uitdagend en interessant”

Niek Bijlefeld
Business controller

Na mijn Finance-master aan de RUG heb ik jaren bij banken gewerkt in de zakelijke kredietverlening. In 2017 ben ik begonnen als business controller bij INTER-PSY. Ik wilde graag werken in een jonge, groeiende organisatie met korte lijnen en dat heb ik bij INTER-PSY zeker gevonden.

De zorgwereld was nieuw voor mij en gelukkig kon ik nog enkele weken worden ingewerkt door mijn voorganger, zodat ik niet direct in het diepe werd gegooid.

Als business controller houd ik mij naast INTER-PSY (GGZ) met name bezig met gelieerde ondernemingen zoals Andersom Thuisbegeleiding (WMO en Jeugdzorg), Inter-Fysio (fysiotherapie) en Transcare Pijn (ggz gespecialiseerd in pijnklachten). Binnen INTER-PSY ben ik betrokken bij diverse projecten, zoals de contractvorming met zorgverzekeraars.

Meestal gaat het zo dat net wanneer ik denk alles onder controle te hebben, er weer een nieuw project wordt gestart of de regelgeving wijzigt, waarin ik dan weer mijn weg moet vinden. Ik denk dat dat geldt voor al mijn collega’s in de backoffice. Het maakt het werk uitdagend en interessant.

De backoffice waar ik onderdeel van uitmaak, bestaat uit een leuke groep jonge en eigenzinnige mensen met wie ik behalve hard werken ook veel lol heb. En dankzij de sportieve evenementen en borrels die georganiseerd worden, heb ik ook leuk contact met collega’s van andere afdelingen.

Contact

Voor meer informatie kun je contact opnemen met het algemeen telefoonnummer 050 – 364 34 09 of per e-mail: vacatures@inter-psy.nl 

Vacatures

Voor de meest recente vacatures klik hier