Werken bij INTER-PSY

“Ruimte voor verdieping”

Marleen Bezemer
Onderzoeker en Psycholoog in opleiding tot GZ-psycholoog

In 2013 ben ik bij INTER-PSY begonnen als onderzoeker. Twee jaar daarna ben ik ook als psycholoog hier aan het werk gegaan. Deze combinatie bevalt mij erg goed. Als onderzoeker heb ik tijd voor verdieping en volg ik de meest recente ontwikkelingen in het werkveld. Ik deel mijn kennis met collega’s en ik begeleid GZ-psychologen in opleiding tot klinisch psycholoog.

Onderzoek en zorg zijn hier nauw met elkaar verbonden en versterken elkaar. Ik kan direct vanuit de praktijk onderzoek doen. Ik houd me onder andere bezig met onderzoek naar executief functioneren (cognitieve vaardigheden die doelmatig gedrag aansturen) bij verschillende doelgroepen. Ook doe ik samen met collega’s onderzoek naar verschillende aspecten van autisme. Eén van de hoofdfocussen ligt bij autisme bij meisjes/vrouwen. Binnen dit thema, heb ik ook samen met mijn collega dr. Els Blijd-Hoogewys het netwerk Female Autism Network of the Netherlands (FANN) opgericht.

Ik vind INTER-PSY een jonge, levendige en ambitieuze organisatie. Binnen de patiëntenzorg is er veel vrijheid. Zo heb ik de mogelijkheid om zowel volwassenen als kinderen te behandelen. Ik vind de samenwerking met collega’s en andere disciplines erg waardevol. Er zijn geen eilandjes.
Op dit moment ben ik in opleiding tot GZ-psycholoog. Naast supervisie en werkbegeleiding worden er ook regelmatig themabijeenkomsten georganiseerd. Het spreekt me aan dat er veel ruimte is voor onderzoek, opleiding en ontwikkeling, waardoor we als organisatie op een hoog kennisniveau blijven.

Contact

Voor meer informatie kun je contact opnemen met het algemeen telefoonnummer 050 – 364 34 09 of per e-mail: vacatures@inter-psy.nl 

Vacatures

Voor de meest recente vacatures klik hier