Werken bij INTER-PSY – Iris van den Berg – Hulzinga

“Je krijgt als medewerker echt de kans om mee te denken en mee te groeien”

Iris van den Berg – Hulzinga
Personeelsfunctionaris

In 2016 ben ik na het behalen van mijn Bachelor bedrijfskunde gestart met de Master Human Resource Management aan de Rijksuniversiteit Groningen en heb ik in 2017 mijn Masterdiploma HRM behaald. Tijdens mijn studie ben ik als Allround HR medewerker bij een bedrijf in de Retail begonnen en heb ik mijn eerste werkervaring opgedaan op verschillende HR-terreinen. In 2018 wilde ik graag de overstap maken naar een informelere organisatie en was ik op zoek naar een functie met meer diepgang en verantwoordelijkheid, toen ik in mei 2018 de vacature van personeelsfunctionaris bij INTER-PSY voorbij zag komen. Ik heb direct gesolliciteerd en werd snel uitgenodigd voor een eerste en vervolgens tweede gesprek, sindsdien werk ik hier met heel veel plezier als personeelsfunctionaris op de backoffice in Groningen.

 

Als personeelsfunctionaris ben ik het eerste aanspreekpunt van de afdeling personeelszaken, we hebben de werkzaamheden onderling verdeeld. Samen met mijn 4 collega’s (waarvan er 3 in Groningen werken en 1 werkzaam is vanuit locatie Wezep/Wijhe)

houden wij ons onder andere bezig met verlof en verzuim, cao’s (GGZ en VVT), beleidsstukken, het personeelssysteem SDB, roosters, opstellen en uitzetten van vacatures, opmaken van (arbeids)overeenkomsten, aanleveren van rapportages en opleidingen.

We verzorgen de personeelszaken niet alleen voor INTER-PSY maar ook voor IPGGZ, INTER-Fysio, INTER-PSY Begeleidt en AndersOm ThuisBegeleiding. De diverse werkzaamheden en zelfstandigheid zorgen ervoor dat mijn werk afwisselend en uitdagend is, de leuke collega’s waar ik dagelijks contact mee heb en mee samenwerk dragen ook zeker bij aan het werkgeluk!

 

INTER-PSY is een groeiende en dynamische organisatie waarin ruimte is voor nieuwe ideeën en innovatie, je krijgt als medewerker de kans om mee te denken en mee te groeien met de organisatie, daarnaast waardeer ik de informele sfeer en het ondernemerschap.

De combinatie tussen de dynamiek en fijne collega’s maken dat ik hier helemaal op mijn plek ben en INTER-PSY warm aanbeveel als werkgever!

Contact

Voor meer informatie kun je contact opnemen met het algemeen telefoonnummer 050 – 364 34 09 of per e-mail: vacatures@inter-psy.nl 

Vacatures

Voor de meest recente vacatures klik hier