INTER-PSY is een instelling voor Basis GGZ en Gespecialiseerde GGZ. Wij bieden hulp bij diverse psychische klachten aan patiënten in alle leeftijden. Onze zorg is altijd persoonlijk, dichtbij en laagdrempelig.

 

INTER-PSY is op zoek naar ambitieuze en ondernemende professionals met passie voor hun vak. Wij zoeken mensen die verder kijken dan hun eigen vakgebied en openstaan voor samenwerking en verandering. De sfeer in onze organisatie is informeel en er is altijd ruimte voor nieuwe ideeën. Ook is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

 

Het komende jaar verwachten we veel groei. Daarom zijn we voor onze locaties in Wijhe op zoek naar een:

GZ-psycholoog Kind & Jeugd

(minimaal 24 uur)

Functie-inhoud

Binnen INTER-PSY werken wij multidisciplinair in zelforganiserende teams. Je krijgt veel autonomie en verantwoordelijkheid, maar je staat er nooit alleen voor. Zodra een patiënt bij jou op intake komt, ben jij behandelverantwoordelijk voor hem/haar van begin tot eind.
Als GZ-psycholoog ben je cultuurdrager van onze instelling en geef je werkbegeleiding en supervisie aan de basispsychologen en orthopedagogen in jouw team.
Als regiebehandelaar draag je zorg voor een goede indicatiestelling en houd je scherp in de gaten wat onze exclusiecriteria zijn. Jouw kennis deel je niet alleen binnen jouw eigen team maar ook met andere collega’s, bijvoorbeeld op themabijeenkomsten.

Functie-eisen

Ben jij een ambitieuze en ondernemende professional met passie voor je vak? Durf jij verder te kijken dan jouw eigen vakgebied? Sta je open voor samenwerking en verandering?

 • Je hebt een universitaire opleiding Psychologie, aangevuld met een opleiding tot en registratie als GZ-psycholoog (wet-BIG);
 • Je hebt een goed aanpassingsvermogen: geen dag is gelijk, je behandelt verschillende problematiek bij verschillende doelgroepen;
 • Je kunt goed omgaan met de verantwoordelijkheden en autonomie die je krijgt als regiebehandelaar;
 • Je vindt het leuk om werkbegeleiding, supervisie en advies te geven;
 • Je denkt mee over beleid en efficiënt behandelen;
 • Je hebt een proactieve en zelfstandige houding.

Jouw werkgever

We bieden een jonge en enthousiaste werkomgeving met een prettige werksfeer en gemotiveerde collega’s de mogelijkheid om scholing te volgen. Daarnaast bieden we jou de volgende arbeidsvoorwaarden:

 • interne sollicitatiemogelijkheid op een KP of PT-opleidingsplek;
 • een werkplek binnen een financieel gezonde organisatie met intern korte lijnen;
 • een hecht team van enthousiaste en betrokken collega’s;
 • veel leuke (sportieve) activiteiten;
 • een arbeidsovereenkomst met vaste aanstelling;
 • een goed salaris in FWG-functiegroep 65;
 • een vergoeding voor kosten die bij herregistratie-eisen horen;
 • secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioenregeling, collectieve kortingen op verzekeringen en fietsplan.

Nadere informatie

Voor nadere informatie over deze vacature kun je contact opnemen met de heer Erik Goos (Algemeen Manager) via ons algemene telefoonnummer 050-36 43 409 en via vacatures@inter-psy.nl.

Jouw sollicitatie

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Stuur dan jouw sollicitatie o.v.v. ‘GZ-psycholoog Kind & Jeugd’ naar: vacatures@inter-psy.nl. Je mag je sollicitatie richten aan de heer Erik Goos.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

“De afwisseling maakt het werk uitdagend en interessant”

“Je krijgt als medewerker echt de kans om mee te denken en mee te groeien”

 

“Het streven is dat de behandelaar die de intake doet ook de behandeling op zich neemt”