INTER-PSY is een instelling voor Basis GGZ en Gespecialiseerde GGZ. In Sappemeer bieden wij hulp bij diverse psychische klachten aan patiënten in alle leeftijden. Wij zijn een hecht team waarin jouw mening telt en waar wij leren van elkaar. Ook de uitdagingen waarmee we allemaal te maken hebben binnen de GGZ wordt gezamenlijk, als team en organisatie, gedragen. Binnen INTER-PSY word je als behandelaar daarin ondersteund door een goed back-office team. Daardoor kan de prioriteit blijven liggen bij goede zorg voor onze patiënten en blijft er ruimte voor kwaliteit en inhoud.

Team Sappemeer zal rond de jaarwisseling verhuizen naar een nieuwe locatie aangrenzend aan het nieuwe gezondheidscentrum in Sappemeer.

In Sappemeer zijn we op zoek naar een

GZ-psycholoog Volwassenen

(24-36 uur)

Functie-inhoud

Jouw werk

Binnen INTER-PSY werken wij multidisciplinair in zelforganiserende teams. Je krijgt veel autonomie en verantwoordelijkheid, maar je staat er nooit alleen voor. Er zijn binnen jouw INTER-team geen schotten tussen doelgroepen en problematiek (wel kun je natuurlijk je affiniteit of voorkeur uitspreken). Dit biedt ook de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen in het onbekende. Zodra een patiënt bij jou op intake komt, ben jij behandelverantwoordelijk voor hem/haar van begin tot eind.

Als basis psycholoog voer je taxatie, diagnostiek, indicatie en behandeling uit onder de verantwoordelijkheid van een BIG geregistreerde Gezondheidszorgpsycholoog, Klinisch psycholoog of Psychiater. Deze processen leg je nauwkeurig vast. Je onderhoudt contact met verwijzende instanties of andere zorgaanbieders.

We vinden het belangrijk dat onze psychologen de ontwikkelingen binnen het vakgebied bijhouden en hebben binnen onze organisatie diverse mogelijkheden voor het volgen van cursussen, opleidingen en/of trainingen.

Jouw kennis deel je niet alleen binnen jouw eigen team maar ook met andere collega’s, bijvoorbeeld op themabijeenkomsten.

Jouw collega’s

Je werkt in ons professionele en enthousiaste INTER-team in Sappemeer dat bestaat uit verschillende disciplines

 • basispsychologen/orthopedagogen
 • GZ-psychologen
 • GGZ-maatschappelijk werkers
 • systeemtherapeut
 • klinisch psycholoog
 • GGZ-arts
 • psychiaters
 • secretaresse

Team Sappemeer is een team dat zich verantwoordelijk voelt voor het werk. Het is een team dat hard werkt, maar ook betrokken blijft bij elkaar en het belangrijk vindt om het onderling ook gezellig te hebben. De doelgroep in de regio is uitdagend. We doen het als team met elkaar en er kan te allen tijde gebruik worden gemaakt van de expertise van andere teams in de organisatie. Jij kunt dit team compleet maken als Basispsycholoog volwassenen.

Functie-eisen

Om in aanmerking te komen voor de functie van basis psycholoog is het van belang dat je een afgeronde academische opleiding Psychologie hebt met een basisaantekening diagnostiek. Je hebt minimaal een jaar werkervaring in de functie van basispsycholoog. Hiernaast heb je een proactieve en zelfstandig houding, bent patiëntgericht en beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden.

Jouw werkgever

We bieden een jonge en enthousiaste werkomgeving met een prettige werksfeer en gemotiveerde collega’s. De functie is ingeschaald in schaal 60 cao GGZ, trede is afhankelijk van je aantoonbare relevante werkervaring. Daarnaast bieden we jou de volgende arbeidsvoorwaarden:

 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% en vakantietoeslag van 8%;
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een goede pensioenregeling bij PFZW, collectiviteitskortingen voor een zorgverzekering en een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering;
 • Veel leuke (sportieve) activiteiten;
 • Een werkplek binnen een financieel gezonde organisatie met intern korte lijnen;
 • Een informele sfeer en enthousiast betrokken collega’s;
 • Een helpende zorgadministratie die jou laat doen waar je goed in bent;
 • De mogelijkheid om scholing te volgen;
 • secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioenregeling, collectieve kortingen op verzekeringen en fietsplan.

Nadere informatie

Voor nadere informatie over deze vacature kun je contact opnemen met de heer Harold Bakker via ons algemene telefoonnummer 050-36 43 409 en via vacatures@inter-psy.nl.

Jouw sollicitatie

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Stuur dan jouw sollicitatie vóór 7 december o.v.v. ‘Basispsycholoog’ naar: vacatures@inter-psy.nl. Je mag je sollicitatie richten aan de heer Harold Bakker.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

“De afwisseling maakt het werk uitdagend en interessant”

“Je krijgt als medewerker echt de kans om mee denken en mee te groeien”

 

“Het streven is dat de behandelaar die de intake doet ook de behandeling op zich neemt”