ROM: meten van het effect van de behandeling

ROM Vragenlijst

Waarom ROM?
Door middel van ROM meten wij het effect van onze behandelingen. Uw ervaring als patiënt staat hierbij centraal. Daarom vragen we patiënten vóór en tijdens hun behandeling vragenlijsten in te vullen. De vragenlijsten staan ook bekend onder de naam ROM of Routine Outcome Monitoring (in het Nederlands: regelmatig uitkomsten meten). Met behulp van de antwoorden krijgen we een goede indruk hoe het met u gaat en of de behandeling resultaat heeft.

 

Hoe werkt het?
Via bovenstaande knop ROM Vragenlijst komt u in het programma waarin de ROM-vragenlijsten staan. U kunt de eerste keer inloggen met de inlognaam en het wachtwoord dat u heeft ontvangen bij uw uitnodigingsbrief. Daarna kunt u een zelf gekozen inlognaam en wachtwoord opgeven. Na het invullen van de vragenlijsten worden de antwoorden opgeslagen in uw persoonlijk dossier. Uw behandelaar zal de scores met u bespreken.

Als uw behandeling is afgerond, ontvangt u naast de ROM-vragenlijst ook een patiënttevredenheid-vragenlijst. De resultaten van deze vragenlijsten voegen wij samen, zodat we komen tot punten waarop INTER-PSY kan verbeteren.
Zie hier actuele resultaten.


 

Hulp nodig bij het invullen?
Uiteraard kunt u hulp krijgen bij het invullen van de vragenlijsten.
Heeft u nog vragen of heeft u hulp nodig? Bespreek dit dan met uw behandelaar of neem contact op. We zijn tijdens kantooruren te bereiken via telefoonnummer 050 – 36 43 409.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het algemeen telefoonnummer 050 – 364 34 09 of per e-mail: info@inter-psy.nl.