INTER-PSY ook actief in regio Zwolle – IJsselland

 

De GGZ-instelling INTER-PSY breidt haar zorgaanbod uit naar Overijssel en Gelderland. INTER-PSY geeft daarmee verdere invulling aan haar groeiambitie.

 

Zorgvraag van de toekomst
Door te werken met vooruitstrevende en betrokken behandelaars, te investeren in een efficiënte backoffice en te durven samenwerken met anderen zijn we in 11 jaar uitgegroeid tot een stabiele GGZ-instelling” vertelt Ayhan Tatlicioglu, de oprichter van INTER-PSY. “Ook collega-instellingen kijken met interesse naar onze manier van werken. We werden lang gezien als pionier met wilde ideeën. Inmiddels hebben we bewezen effectief te zijn en zetten we nog meer in op netwerkzorg.”
In de INTER-TEAMS werk
en professionals vanuit hun eigen expertise samen als autonoom team dat de patiënt in alle disciplines kan ondersteunen. De relatie met betrokkenen om de patiënt heen staat centraal, hierdoor kunnen patiënten eerder hun eigen roer weer overnemen.

  

Wezep en Wijhe

INTER-PSY gaat zich per 1 maart vestigen in Wezep en Wijhe. Ondertussen zijn er samenwerkingen aangegaan met verschillende gemeentes in de regio IJsselland en wordt daarmee invulling gegeven aan de gewenste kwalitatieve zorg.