Investeer nu in een uniek crowdfunding project!    

 

Wilt u met een rendement van 8,5% investeren in de zorglaag van het TopsportZorgCentrum? U kunt al vanaf € 100,- deelnemen op een laagdrempelige en transparante manier. INTER-PSY biedt hiermee alle Noorderlingen de unieke kans te participeren in dit toonaangevende project in Groningen.

 

Maatschappelijk doel
INTER-PSY is een instelling voor basis- en gespecialiseerde GGZ met 20 vestigingen in Groningen, Drenthe, Friesland, Overijssel en Noord-Holland. Wij behandelen patiënten met psychische of psychiatrische klachten, opdat ze met meer zelfvertrouwen, veerkracht en autonomie de regie over hun eigen leven kunnen krijgen en houden. Hierbij hebben we aandacht voor alle aspecten die een rol spelen bij het verbeteren van iemands gezondheid en welzijn. Voor het bieden van zorg is huisvesting nodig. Om dit structureel, passend en efficiënt in te richten is de vennootschap L en J Panden B.V. opgericht, die geschikt onroerend goed aankoopt, beheert en doorverhuurt. L en J Panden B.V. faciliteert en ontzorgt, zodat huurders zich kunnen focussen op datgene waar ze goed in zijn: verlenen van zorg op maat. De vennootschap bezit nu 16 panden en verhuurt deze voornamelijk aan INTER-PSY-ondernemingen.

 

 

Nieuwe financieringsmogelijkheid
Doordat INTER-PSY een relatief jonge organisatie is (opgericht in 2009) met een ondernemend management en directie, worden continu nieuwe kansen in de markt verkend. Bij overnames en bouw van panden is in het verleden steeds gekozen om financieringen te regelen via banken. Nu kiezen we voor een nieuwe mogelijkheid die goed past bij de denkwijze van INTER-PSY: crowdfunding via Geldvoorelkaar.nl. Dit doen we omdat de kosten van lenen bij banken continu stijgen, maar vooral om Noorderlingen en andere geïnteresseerden de unieke mogelijkheid te bieden financieel te participeren in één van de meest toonaangevende projecten in Groningen.

 

Vele particulieren hebben inmiddels gebruik gemaakt van deze mogelijkheid. De in Groningen woonachtige Christy Albers is één van hen: “Crowdfunding is voor mij de ideale manier om te investeren en maatschappelijk betrokken te zijn.” Ondernemer Carla Rink is een andere investeerder: “Als ondernemer en sportliefhebber, gun ik Noord Nederland het beste. Via crowdfunding investeren in het TopsportZorgCentrum is dan logisch! En… met een uitstekend rendement van 8.5%”.

 

Meer weten of meedoen: https://www.geldvoorelkaar.nl/geld-investeren/projecten/project.aspx?id=18815