IvCGINTER-PSY is op 1 mei 2014  verder uitgebreid in de provincie Groningen, dankzij de overname van IvCG (Instituut voor Cognitieve Gedragstherapie) uit Winschoten. Alle medewerkers van het team van IvCG, dat bestaat uit drie klinisch psychologen, één GZ-psycholoog en drie psychologen, zullen in hun huidige functie werkzaam blijven, maar gaan verder onder de naam INTER-PSY vestiging Winschoten.

Net zoals de overige vestigingen van INTER-PSY, wordt er op de locatie in Winschoten zowel Basis GGZ als Gespecialiseerde GGZ aangeboden aan infants, kinderen, adolescenten, volwassenen en ouderen. Het bestaande team zal aangevuld worden met andere specialisten vanuit andere vestigingen van INTER-PSY.

Dankzij deze overname en de nieuwe locatie in Winschoten, is INTER-PSY in staat de verwijzers en patiënten in deze regio beter te bedienen. Alle patiënten die per 1 mei 2014 in behandeling zijn bij de vestiging in Winschoten, vallen onder de voorwaarden van INTER-PSY. Hiervoor geldt ook de regeling voor vergoeding eigen risico van INTER-PSY.

Het adres van de nieuwe vestiging is:

Mr. A.E.J. Moddermanstraat 3
9671 AG Winschoten