INTER-PSY neemt ggz-instelling Psygro over

Per februari 2018 is Psygro onderdeel van ggz-instelling INTER-PSY. Psygro gaat verder met dezelfde medewerkers. Ook het behandelaanbod, voor zowel volwassenen als kind en jeugd, blijft hetzelfde. Door de overname kan Psygro haar aanbod continueren.
Met de overname bevestigt INTER-PSY haar ambitie om te blijven groeien. Beide partijen zijn zeer verheugd met deze stap.

 

Psygro is opgericht in 2004 door psychiaters mevr. E. Romeijn en dhr. J. Doorn. Inmiddels is Psygro uitgegroeid tot een middelgrote GGZ instelling met 60 medewerkers die Basis GGZ en Gespecialiseerde GGZ aanbiedt op de hoofdlocatie in Purmerend en de verschillende huisartspraktijken in de regio Zaanstreek Waterland en West Friesland. Vanwege hun bijna pensioengerechtigde leeftijd wilden de eigenaren mevr. E. Romeijn en dhr. J. Doorn de onderneming overdragen aan een geschikte kandidaat.

 

INTER-PSY staat volledig achter de visie van Psygro en zal deze voortzetten in de vorm die men van Psygro gewend is. GGZ-instelling INTER-PSY is een instelling voor Basis GGZ en Gespecialiseerde GGZ en biedt hulp bij psychische klachten aan patiënten in alle leeftijden. Binnen INTER-PSY zijn zo’n 200 medewerkers werkzaam, verspreid over diverse locaties in de provincies Drenthe, Friesland en Groningen. Kijk voor meer informatie op www.inter-psy.nl.

 

Psygro kan door het bundelen van krachten ook op langere termijn voldoende aanbod van geestelijke gezondheidszorg in de regio Zaanstreek Waterland en West Friesland garanderen.

 

Door de samenvoeging verwacht de directie synergievoordelen te behalen met een gezamenlijke sterke backoffice. Ook zal er aandacht zijn voor kennisuitwisseling op het gebied van diagnostiek en behandeling.