INSAR local community conference – 9 mei 2018

INSAR staat voor de “International Society for Autism Research”. Een organisatie voor en door wetenschappers die zich met autisme onderzoek bezig houden. Ieder jaar organiseert de INSAR een wetenschappelijk congres voor al die wetenschappers, meestal in de Verenigde Staten.

 

Dit jaar zal deze community conference in het Koninklijk Instituut voor de Tropen te Amsterdam plaatsvinden. De conference wordt georganiseerd door Hilde Geurts (voorzitter, UvA, Dr Leo Kannerhuis, INSAR), Els Blijd-Hoogewys (INTER-PSY), Kirstin Greaves-Lord (Erasmus MC Yulius), Sander Begeer (VU), Els Blijd-Hoogewys (INTER-PSY), Dolien Buijs (NVA), Mariët van IJzendoorn (Dr Leo Kannerhuis), Bram Sizoo (Dimence), Amélie Picard (zzp) & Carolien Torenvliet (UvA, INSAR).

 

De lezingen zijn wetenschappelijk van aard, maar zullen inhoudelijk ook interessant zijn voor mensen met autisme, hun naasten en professionals in het veld. Daarom wordt er ieder jaar voorafgaand aan dit congres ook een extra ‘community conference’ georganiseerd voor diegenen die geïnteresseerd zijn in autisme en willen weten wat de nieuwste wetenschappelijke inzichten zijn, op een toegankelijke manier gebracht door internationale topwetenschappers.

 

Voor meer informatie en aanmelden, ga naar: http://www.dutcharc.nl/insar-local/