Hulp bij psychische klachten bij kinderen in regio Wezep en Wijhe


Het gaat niet zo goed met je kind en als ouder weet je het ook even niet meer. Je bent bezorgd en vraagt je af wat er speelt. Ondanks dat psychische problemen elk kind kan overkomen, wordt er nog steeds niet veel over gepraat. Wat is er nodig om je kind zich weer goed te
laten voelen thuis, op school en in sociale contacten?


Professionele hulp

Lukt je het je als ouder of verzorger even niet om je kind goed te helpen en lijkt laagdrempelige hulp ook niet te werken? Dan kan het nodig zijn om je kind aan te melden voor gespecialiseerde jeugd GGZ. Dit kun je het beste doen in overleg met de huisarts of het Centrum voor Jeugd en Gezin die dan ook de doorverwijzing in orde maakt. Op basis van de verwijsbrief maakt INTER-PSY een inschatting of er passende hulp geboden kan worden. Vervolgens wordt er een intakegesprek met een behandelaar ingepland. Op dit moment zijn er geen wachttijden tot intake bij INTER-PSY Wezep en Wijhe.
.

INTER-PSY

INTER-PSY, sinds maart 2020 ook gevestigd in Wijhe en Wezep, biedt psychische hulp in de vorm van diagnostiek en behandeling aan kinderen van 5-18 jaar met ontwikkelingsproblemen, angst- en stemmingsklachten, een gedragsstoornis of een beginnende persoonlijkheidsstoornis.

Als je vragen nog hebt kun je contact met ons opnemen via ons locatie aanspreekpunt (lap):
Wijhe: Tel: 0570-244006 | e-mail: lap-wijhe@inter-psy.nl
Wezep: Tel: 038-2022113 | e-mail: lap-wezep@inter-psy.nl
.

Folder
Bekijk voor meer informatie over ons zorgaanbod en organisatie onze Algemene informatiefolder Wezep en Wijhe of onze website.