Vestiging Friesestraatweg

INTER-PSY is een GGZ instelling voor Basis GGZ en Gespecialiseerde GGZ.

INTER-PSY biedt psychische hulp in de vorm van diagnostiek, begeleiding en behandeling aan infants, kinderen, volwassenen en ouderen met psychische en psychiatrische klachten. U kunt een beroep doen op een psycholoog, psychiater of maatschappelijk werker van INTER-PSY in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe, waar INTER-PSY over meerdere vestigingen beschikt.

Route

De locatie Friesestraatweg is gelegen naast de ringweg en zeer goed bereikbaar. INTER-PSY is gevestigd in de oude melkfabriek van Groningen. Naast het gebouw is ruime (gratis) parkeermogelijkheid. Er zijn twee oplaadpunten voor elektrische auto’s.

INTER-PSY bevindt zich op de derde etage. Om binnen te komen moet u aanbellen, daarna kunt u met de trap of met de lift omhoog.

Op onze verdieping hebben wij spreekkamers met een wachtruimte en een receptie. Als u een afspraak heeft, kunt u zich melden bij de receptie. Daarna kunt u plaatsnemen in de wachtkamer. U wordt door uw behandelaar opgehaald.

Behandeldagen & openingstijden

INTER-PSY is op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag geopend tussen 8.30 uur en 17.00 uur.

Specialisaties

INTER-PSY beschikt over een breed aanbod specialisaties. Bekijk hier het overzicht. Op deze locatie zit o.a. het Expertiseteam Jonge Kind.

Groningen

Friesestraatweg 213C
9743 AD Groningen

050 – 3643409
050 – 8200317