Gratis Webinar – Autisme bij meisjes – VOL


Deze webinar is momenteel vol! Hopelijk tot ziens op een volgende webinar. Houd hiervoor onze website of LinkedIn pagina in de gaten.

Autisme bij meisjes en vrouwen wordt minder vaak herkend als bij jongens en mannen. Dit komt onder andere omdat autisme er bij meisjes, op het eerste gezicht, anders uit kan zien. Het kan dan minder ernstig en minder typisch autistisch overkomen.


Webinar met erkende deskundigen
Echter, de lijdensdruk is niet minder zwaar dan bij jongens en mannen. Dit maakt dat er bij professionals en ervaringsdeskundigen een groeiende behoefte is aan bijscholing op dit thema. Daarom organiseert INTER-PSY maandag 16 november aanstaande (start: 19.45 uur) een gratis webinar via ZOOM over autisme bij meisjes. Twee landelijk erkende deskundigen op dit gebied; dr. Els Blijd en drs. Marrit Buruma zullen dit verzorgen.

 

INTER-PSY

INTER-PSY, sinds maart 2020 ook gevestigd in Wijhe en Wezep, biedt psychische hulp in de vorm van diagnostiek en behandeling aan kinderen van 5-18 jaar met ontwikkelingsproblemen, angst- en stemmingsklachten, een gedragsstoornis of een beginnende persoonlijkheidsstoornis.

Als je vragen nog hebt kun je contact met ons opnemen via ons locatie aanspreekpunt (lap):
Wijhe: Tel: 0570-244006 | e-mail: lap-wijhe@inter-psy.nl
Wezep: Tel: 038-2022113 | e-mail: lap-wezep@inter-psy.nl

Folder
Bekijk voor meer informatie over ons zorgaanbod en organisatie de Algemene informatiefolder Wezep en Wijhe